Lépjen be egy álomvilágba, melyben elkalandozhat fantáziája a legcsodálatosabb dekorációkban. Mi nem ismerünk lehetetlent, Ön megálmodja, mi megvalósítjuk.
Kövessen minket!
#gloriadekor/01
/02
/03
/04
/05
/06
/07
/08
/09
/10
/11
/12
/13
/14
/15
/16
/17
/18
/19
/20
/21
/22
/23
/24
/25
/26
/27
/28
/29
/30

Egyéb

Vállalkozásunk 1993-ban jött létre, mint nagykereskedés. Már a kezdeteknél alapvetõen a minõségi áruk forgalmazását és a partnerek gyors és igényes kiszolgálását tartottuk legfõbb missziónknak. Mindkét elvárásnak rövid idõn belül megfeleltünk, mivel csak importból származó, (olasz, amerikai) kiváló minõségû áruval láttuk el üzleti partnereinket, valamint kiszolgálásukat a legtöbb esetben azonnal vagy a lehetõ legrövidebb rövid idõn belül képesek voltunk teljesíteni.

Az elsõ három év tapasztalatai, és a megkeresések alapján döntöttünk úgy, hogy a Glória Léggömb nagykereskedést új üzletággal, a dekorálással bõvítjük. Nemcsak a vállalkozások, de a lakosság részérõl is felmerült az az igény, hogy az ünnepi eseményeiket színesebbé, látványosabbá, színvonalasabbá tegyék. Ehhez nyújtanak segítséget számunkra referenciáink. Számos névnap, születésnap, esküvõ, kerti parti és egyéb esemény fényét növelték az általunk készített léggömb díszek, dekorációk. Az elmúlt idõszakban már több ezer munkánk büszke megrendelõje erõsítette meg bennünk hitünket a minõségi munka iránt.

Cégünk az amerikai léggömb dekoráció igényességét megtartva minden ízlést kielégítve biztosítja a magas szintû dekorációt. Az általunk felhasznált léggömböket a gyártó cégek kifejezetten dekorációs célra fejlesztették ki. Tekintettel a léggömbök élettartamára, és rugalmasságára bármilyen méretû és nehézségû forma elkészíthetõ a megrendelõ egyedi igényei alapján. Sokban formálta az általunk készített díszítések szín és – formavilágát a megrendelõink kívánsága. Folyamatosan nyomon követjük a jelenleg irányadó trendeket az amerikai és más szaklapokban és továbbképzéseken egyaránt.

Kövessen minket!
#gloriadekor
kérdezzen bátran!
Ha bármilyen kérdéssel fordulna hozzánk:
Loading...

Kövessen minket!


#gloriadekor

© 2021 Glória - www.gloriadekor.hu